ninjacz151 2 Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 23, 2020 (upraveno) Dobrý den všeci rád bych byl váš nový admin ale nevím zda je problém v tom že mi je 13 no. Jinak na severu mám nahráno přes 280 hodin na funplay hraju asi už přes rok mikrofon nemám moc dobrý ale budu si kupovat nový byl bych rád kdybych moch být admin ale stím věkem si nejsem moc jistý no díky za přečtení a přeji hezký zbytek dne . Upraveno Listopad 23, 2020 uživatelem ninjacz151 1 Share this post Link to post Share on other sites
\/ GoD_Kubajzz \/ 2 Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 23, 2020 (upraveno) Ahoj, vím že bych se neměl vyjadřovat, ale nenapsal si kde chceš být adminem máš hrozně malej věk... musíš mít víc jak 15 + a 280 hodin je málo pokud nemáš kvalitní mikrofon tak to je pro tebe tak dost velký hendikep a z tvé žádosti to vyznívá jako bys o toho admina žebral... podle mě to není nejideálnější žádost a hlavně tvůj věk není absolutně ideální. Nechám prostor adminům jen jsem mu chtěl říct jako hráč že to je dost špatný si takhle žádat o admina tady máš přímo co musíš splňovat což jsou základy děkuji, kubajzz Upraveno Listopad 23, 2020 uživatelem \/ GoD_Kubajzz \/ 1 1 Štolz Share this post Link to post Share on other sites
dandys Pvpro.com 2 Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 23, 2020 (upraveno) Zdravím! Omlouvám se a vím že bych se neměl vyjadřovat, ale chtělo by to udělat podle předlohy. Nevím jestli sis tyto podmínky četl, ale doporučuji si je přečíst a předělat žádost! Dandys Upraveno Listopad 23, 2020 uživatelem dandys Pvpro.com 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 47 Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 23, 2020 Prosím všechny, co nemají oprávnění se vyjadřovat do žádostí, aby se nevyjadřovali. 13 let na Admina je opravdu málo. Požádej si znovu, až budeš splňovat věk.. Zamítnuto.. 3 Share this post Link to post Share on other sites