kioshi 0 Odesláno Úterý v 21:44 Nahlásit příspěvěk Odesláno Úterý v 21:44 Zdravím, žádám o unban, netuším za co jsem mohl dostat ban, hral jsem aktivně na serveru AIM ULTIMATE a dosáhl jsem i nejvyššího ranku, docela rád bych tam stále hrál. Po ani né hodině hraní na AWP ULTIMATE / NO SCOPE jsem dostal pernamentní ban za trigger/aimbot přičemž toto je úplná blbost, v tu chvíli co si pamatuji mi spadl internet na ping 600ms a hned mě to vyhodilo se nějakou zprávou typu : you are kicked for cheating ( trigger / aimbot.. etc ) je to absolutní kravina abych byl upřímný a žádám o unban, rád bych si u vás zahrál a velmi mě u vás baví hrat, děkuji za odpověd. Účet na kterém jsem hrál : https://steamcommunity.com/id/darceswagu/ mohu poskytnout mail pokud je potřeba @odvarkadaniel3@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Administrátor Cookie 50 Odesláno Úterý v 22:20 Nahlásit příspěvěk Odesláno Úterý v 22:20 Ban je od anticheatu a tyto bany jsou konečné. Tvoje možnost je se z banu vykoupit, pokud budeš mít zájem piš @[D]!a. Share this post Link to post Share on other sites