škatulaaa 2 Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 21, 2020 Zdar můžu se zeptat proč mi nepřišli ještě Kredity ? Kupoval jsem je před cca dvěma hodina. 1 Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 48 Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 21, 2020 Zdravím, Kredity by ti měli přijít do 48 hodin od odeslání sms, pokud by nepřišli pak sem napiš.. Share this post Link to post Share on other sites
škatulaaa 2 Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 21, 2020 před 1 minutou, Cookie napsal: Zdravím, Kredity by ti měli přijít do 48 hodin od odeslání sms, pokud by nepřišli pak sem napiš.. nechapu jakože bych měl poslat já sms nebo mi ji zašlete vy? Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 48 Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 21, 2020 Kredity jsi kupoval přes sms ne? 1 Share this post Link to post Share on other sites
škatulaaa 2 Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 21, 2020 před 2 minutami, Cookie napsal: Kredity jsi kupoval přes sms ne? přes paypal Share this post Link to post Share on other sites
škatulaaa 2 Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 21, 2020 před 6 minutami, škatulaaa napsal: přes paypal před 9 minutami, Cookie napsal: Kredity jsi kupoval přes sms ne? kupoval přes paypal jestli bude třeba ukážu nakup z paypalu pošlu screen s paypalu Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 48 Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 21, 2020 Tak pokud vše proběhlo bez problémů, tak by kredity měly dorazit do 48 hodin. Pokud nedorazí napiš nám sem. 1 Share this post Link to post Share on other sites
V.I.P. MrCaMp3R 232 Odesláno Leden 4 Nahlásit příspěvěk Odesláno Leden 4 Ahoj @Cookie TeamSpeak 3 Správce Hlavní Admin CS sekce Share this post Link to post Share on other sites