Cry 0 Odesláno Prosinec 19, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 19, 2020 Jakoby netuším kdy a za co jsem dostal na tomto portálu ban jelikož pokud vím,slyším o tomto protálu poprvé. Ten ban jsem ani nemohl nějak dohledat (možná proto,že se neorietuju v tom "banlistu") poprosil bych tedy prosím o nějaké informace za co a proč a pokud možno ho odstranit. Po dlouhé době jsem se rozhodl zase nějak začít hrát. Zde je můj překrásný steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198444876845 Share this post Link to post Share on other sites
Vedení binnderko 202 Odesláno Prosinec 19, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 19, 2020 Zdravím, Na tvém steam účtě nevidím aktivní ban. Pošli mi sem prosím screen s tím co ti to přesně píše po připojení na server, popřípadě čas v kolik si se snažil připojit. Díky. 1 Share this post Link to post Share on other sites
V.I.P. ﷺAŁƤĬŊﷺ 15 Odesláno Prosinec 19, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 19, 2020 Nechci sem úplně zbytečně psát, ale jestli myslí jb, tak dnes jsem ho na serveru viděl hrát takže mu asi ban vypršel... 1 Nečum na mě ! Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 48 Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 20, 2020 Koukal jsem do chat logu a na serveru jsi dnes hrál. V banlistu ze dneška jsem tě nenašel, tak by ti měl server normálně fungovat.. Zkus se napojit a napiš nám sem, ať už ti to půjde či ne. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cry 0 Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 20, 2020 Ano,už to funguje normálně po té co jsem založil tuto žádost mi to začalo normálně fungovat. Netuším proč mi to předtím psalo ban,ale děkuji. Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 48 Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 20, 2020 Díky za info Lock.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
CS Admin M A T Y 124 Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 20, 2020 Supr, tak se to vyřešilo naštěstí samo. Kdyby něco, tak stačí napsat, přejeme příjemné hraní. Hezký den Share this post Link to post Share on other sites