maty 0 Odesláno Prosinec 3, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 3, 2020 Dobrý den všem, chtěl bych zažádat o unmute se žádostí jestli unmute vůbec mám, jelikož když se snažím na Funplay serverech mluvit nikdo mě neslyší, ale v normální hře (např. v kompetitivním zápase) mi mluvit jde. Je dost možné, že mute mám, jelikož jsem tu začal asi po půl roce zase hrát, tak mi prosím řekněte jestli mute mám, nebo mě unmutněte. (Kdyby mi unmute nešel dát, tak mi aspoň prosím řekněte na jak dlouho ho mám a odehraji si to.) Děkuji za přečtení, hezký zbytek večera. 1 Share this post Link to post Share on other sites
maty 0 Odesláno Prosinec 4, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 4, 2020 https://steamcommunity.com/id/monq_ moje steam id Share this post Link to post Share on other sites
Vedení binnderko 196 Odesláno Prosinec 4, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 4, 2020 Zdravím, Nevidím, že by si měl aktivní mute na voice nebo na chat. Takže nevidím problém proč by ti to nemělo jít. 1 Share this post Link to post Share on other sites
V.I.P. ﷺAŁƤĬŊﷺ 15 Odesláno Prosinec 4, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 4, 2020 Omlouvám se že sem píšu. Ale dnes jsem s ním byl na discordu a zároveň jsme hráli csgo. Když jsme byly na serverech tak vše fungovalo. Takže už mu mute asi vypršel. Hezký zbytek dne Alpin. 1 Nečum na mě ! Share this post Link to post Share on other sites
Vedení binnderko 196 Odesláno Prosinec 4, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 4, 2020 Díky za info, Lock. 1 Share this post Link to post Share on other sites