koník 2 Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 26, 2020 Dobré dopoledne, včera jsem dostal od někoho nebo něčeho ban na Jailbreaku. Vůbec nechápu důvod , jelikož se načítala nová mapa a když mi to ukázalo vybrat si team, tak mi to dalo ban. Poprosil bych vysvětlení a rád bych dostal unban. Děkuji, hezký den. Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 47 Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 26, 2020 Podle předlohy, děkuji. Share this post Link to post Share on other sites
koník 2 Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 26, 2020 Dobré odpoledne, ban jsem dostal na JailBreak Ultimate | CZ/SK #1. Ban mi dala konzole nejspíše. Můj profil: 76561199041289352 Normálně jsem hrál a když skončila mapa tak se spouštěla nová a když jsem si měl vybrat tým, tak se mi to seklo a odpojilo mě to a napsalo mi to že jsem dostal ban. Můj ban: Ban - ❤koníkvole❤ - CS:GO Seznam Banů - FUNPLAY.pro Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 47 Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 26, 2020 (upraveno) 1 Žádost o unban za silent 2 Žádost o unban za silent Zabanovaný steam Unban zamítnut.. Tvojí jedinou možností je si unban koupit na našem discordu u @[D]!a nebo @The [G]amerX . Upraveno Listopad 26, 2020 uživatelem Cookie 1 Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 47 Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 26, 2020 Hergot chlape.. Proč píšeš do jiných témat, když to řešíme tady. Odkaz na discord máš zde: https://discord.com/invite/ur7G5sB Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 47 Odesláno Prosinec 12, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 12, 2020 Pokud máš žájem o unban, kontaktuj gamera/diu na discordu... Lock. Share this post Link to post Share on other sites