youngweirdo 0 Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 22, 2020 Hrál jsem v klidu na awpckach, začalo no gravity kolo a najednou jsem dostal ban za silent strafe. Nick: youngweirdo Server: AWP Admin: console předpokládám Victories aren't born on the field. You create them during practice. Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 47 Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 24, 2020 Zdravím, Po domluvě s vedením dostaneš druhou šanci. pozn. od vedení - Pokud bude GRAVITY kolo natoč ho prosím Share this post Link to post Share on other sites
youngweirdo 0 Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 25, 2020 Zdarec, díky, ale když mám tu druhou šanci dali byste mi ten unban stále ho nemám . Victories aren't born on the field. You create them during practice. Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 47 Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 25, 2020 V tuto chvíli by jsi již měl mít UB. Pokud by byly problémy napiš nám to sem. Topic nechám 2 dny odemčený a pak ho uzavřu. Share this post Link to post Share on other sites
CS Hlavní admin Cookie 47 Odesláno Listopad 28, 2020 Nahlásit příspěvěk Odesláno Listopad 28, 2020 Lock.. Share this post Link to post Share on other sites