✪ Noeloö ✪ 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno Červenec 11, 2020 AWP Ultimate | No Scope Only [D]!a Klikni! - Steam Jak se to stalo, nemám ani páru, byl jsem v 1v1 situacii, a najednou mi přiletěl ban "Cheating (Wallhack)". Klik! - Ban Díky, FAR Citovat "If u are blind, just spray and wish the luck." -FAR <animated> 2020 Share this post Link to post Share on other sites
HonzíkBrambůrek 12 Nahlásit příspěvěk Odesláno Červenec 11, 2020 Dia je zákon, do tohohle zasahovat nebudu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sabotage 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno Červenec 11, 2020 @HonzíkBrambůrekDobrá, díky, aspon za nějakou odpověď. Share this post Link to post Share on other sites
[D]!a 32 Nahlásit příspěvěk Odesláno Červenec 11, 2020 Zdravím, na demu WH a připadá mi jako kdyby sis nastavoval cheaty.. Share this post Link to post Share on other sites
HonzíkBrambůrek 12 Nahlásit příspěvěk Odesláno Červenec 11, 2020 Za mě oprávněný ban. Share this post Link to post Share on other sites
[D]!a 32 Nahlásit příspěvěk Odesláno Červenec 12, 2020 Tvoje žádost o UB se zamíta, jedíná možnost si koupit UB. Lock. Share this post Link to post Share on other sites