M A T Y 119 Nahlásit příspěvěk Odesláno Březen 15, 2019 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda by bylo možné odstranit Port-a-Fort, dle mého je to ve hře “zbytečné”. Myslím si, že se to nevyužívá pro strategické účely. Mě osobně pokud to někdo použije tak mi dropnou FPSka, neříkám že by se to mělo odstranit na mém posudku, byl bych rád kdyby se k tomu vyjádřil i někdo jiný. Děkuji za veškeré vyjádření, S láskou MATY 2 3 Share this post Link to post Share on other sites
✪ daRKK 16 Nahlásit příspěvěk Odesláno Březen 15, 2019 Používají to akorát k bugování serveru 1 1 3 Share this post Link to post Share on other sites
The [G]amerX 👑 595 Nahlásit příspěvěk Odesláno Březen 16, 2019 Ano v novém updatu bude Port-A-Fort odstraněn. Protože se moc nepoužívá a používal se akorát k nekalím činnostem. 3 1 Dejte mě bezehry. Rastíkovo hlášky - 2018 ,Budu pěstovat BitCoiny' ,Mám zažalovanej účet' Share this post Link to post Share on other sites
StoupaCZ 16 Nahlásit příspěvěk Odesláno Březen 22, 2019 super aspoň už nebudou takovy FPS dropy když to tam někdo vyhodí 1 1 Share this post Link to post Share on other sites