V.I.P. F4llenAngel 161 Odesláno Březen 11, 2019 Nahlásit příspěvěk Odesláno Březen 11, 2019 Zdravím vás Chtěl bych složit herní team pro hru League of Legends Máš chuť hrát, ale nemáš s kým? chci založit celý 5ti členný team Požadavky: Věk: 15+ Rank: G3+ v SOLO QUE Voice: Aktivně využívat FUNplay discord Aktivita: Hlavně odpoledne Postavy: Čím větší pool, tím lépe Hráči v TEAMU: F4llenAngel: ADC/SUPPORT/TOP - - - - Jsi vážný zájemce? Tak mi napiš něco o sobě, co hraješ za lajny, za postavy a podobně. příklad: Ahoj Jmenuji se Honza, můj ingame nick je F4llenAngel a je mi 20 let. Moje herní dovednosti se nachází momentálně na úrovni GOLD2, ale last season jsem byl plat 4. Specializuji se hlavně na ADC a Supporty, ale zvládnu zahrát i TOP a Jungle. Můj champion pool je úplně kompletní. Moje momentálně nejhranější picky pro roli: ADC: Miss Fortune 38k points, Ashe 73k points, sivir 66k points Support: Alistar 72k points, Morgana 85k points, Soraka 67k points TOP: Poppy 46k points, Quinn 67k points Jungle: Trundle 32k points, Diana 37k points, Graves 92k points 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
Gluksik 2 Odesláno Březen 12, 2019 Nahlásit příspěvěk Odesláno Březen 12, 2019 (upraveno) Ahoj Jmenuji se Michal, můj ingame nick je Gluksik a je mi 17 let. Můj aktuálni rank ve hře je Silver 4 a nelepší rank Silver 1. Level na mém účtě je momentálně 100. Nejradši hrole jsou ADC,MID,TOP a nejvíce preferuji ADC. Při nejhorším bych ale nejspíš zahrál i supporta Ve hře nemám všechny championy. ADC:Twitch,Tristana,KogMaw MID: Syndra, Yasuo, Lux TOP: Tryndamere, Kayle, Support: Blitz,Morgana,Leona Upraveno Březen 12, 2019 uživatelem Gluksik 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Feardom 1 Odesláno Březen 13, 2019 Nahlásit příspěvěk Odesláno Březen 13, 2019 (upraveno) Ahoj Jmenují se Láďa, můj ingame nick je LonelyNightFury a je mi 19 let. Moje herní dovednosti se momentalně vyskytují na úrovní G3, ale last Season jsem byl G4. Speacializoval jsem se jako JG main, ale přešel na Marksman Main. Můj champion pool je skoro kompletní. Moje momentálně nehranějši picky jsou: Jinx 130k lucian kolem 26k Caitlyn 86k. Jsem ochotnej se učit a zlepšovat se. Mám chuť hrát týmově. Upraveno Březen 13, 2019 uživatelem F4llenAngel Text vložený 2x 1 Share this post Link to post Share on other sites