MamDeprese 2 Nahlásit příspěvěk Odesláno Leden 18, 2019 Dne 16.01.2019 ve 20:23 jsem dostal ban na všechny Funplay.pro csgo servery (IP/hwid ban, nevím jakej dáváte) Zabanoval mě majitel serveru gamer. Gamer ze serveru odešel a já do chatu napsal, že tu furt je. Troufám si tvrdit, že toto je důvod banu - Multi-Hack > nejspíše za Spectator List. Od BigSm0ka jsem se dozvěděl, že na serveru funguje "fake odlogování" - v chatu to napíše že se např GamerX odpojil, přičemž ve hře furt je, pro hráče neviditelný a může nás spectovat. V momentu před mým banem jsem usoudil, že GamerX toto použil a tak jsem napsal do chatu, že tam furt je. Pokud jsem dostal ban za toto, tak žádám o unban. Pokud za něco jiného tak bych chtěl vidět důkazy, vzhledem k tomu že jsem na serveru nikdy necheatoval. Nechápu proč byla původní žádost uzamčena, vzhledem k tomu že VAC ban nemá co společného s banem na serveru 1 Share this post Link to post Share on other sites
MrCaMp3R 232 Nahlásit příspěvěk Odesláno Leden 18, 2019 Nevím, na jaké úrovni vypatlanosti jsi, ale asi na vysoké. Nevím co stále zkoušíš, jen dokazuješ svojí retardaci. LOCK 2 TeamSpeak 3 Správce Hlavní Admin CS sekce Share this post Link to post Share on other sites