DaveN 3 Odesláno Leden 13, 2019 Nahlásit příspěvěk Odesláno Leden 13, 2019 (upraveno) Zdravím . .Takže na tomto servery mám odohratých celkom veľa hodín ... Mám tu veľa zábavných zážitkov ale aj zážitky kedy ostatný ľudia ničili hru ... Suzuya Juuzou je spoľahlivý admin veľmi skúsený a múdry . Rád pomáha ľudom . Aj keď nieje aktívny a napíšem mu nemá výhovorky a ide hneď vyriešiť problém na servery . Upraveno Leden 13, 2019 uživatelem DaveN 1 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
tomdittl@seznam.cz 3 Odesláno Leden 13, 2019 Nahlásit příspěvěk Odesláno Leden 13, 2019 (upraveno) Suzuya Juuzou Na Jb serveru už mám něco nahráno a přijde mi tam v pohodě a tento admin kterého jsem zmínil je ochotný pomoct je aktivní ovládá pravidla,nezneužívá práva jako někteří admini, nebudu zmiňovat. MrCaMp3R Je také ochotný také aktivní a nezneužívá práva ještě pomáhá Upraveno Leden 13, 2019 uživatelem tomdittl@seznam.cz 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
KoloFou 2 Odesláno Leden 13, 2019 Nahlásit příspěvěk Odesláno Leden 13, 2019 (upraveno) Suzuya Juuzou je pro mě dobrý admin, pomáha celýmu JailBreaku, kdykoliv přijde, když se mu napíše Upraveno Leden 13, 2019 uživatelem KoloFou 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kebabíno 46 Odesláno Leden 16, 2019 Nahlásit příspěvěk Odesláno Leden 16, 2019 Musím s vámi souhlasit. Suzuya Juuzou je dobrý admin, ale moje otázka je: ,,Co je účelem, chápu že chceš admina pochválit, ale čeho tím chceš dosáhnout?" 1 2 -.- Share this post Link to post Share on other sites